In sneltreinvaart: 11 maanden voor het event is reeds 90% van de beschikbare ruimte ingevuld
edubuild summit 2024
Het belang van een goede schoolinfrastructuur en de investeringen die hiermee gepaard gaan, wordt gretig opgepikt door toonaangevende bedrijven die kort op de bal willen spelen en die dit b2b-event deze keer niet willen missen. Wellicht dé reden waarom velen aan een recordtempo hun standruimte reeds reserveerden op Edubuild Summit, het enige b2b-event voor beslissingsnemers in onderwijsinfrastructuur.

Onderwijsgebouwen zijn immers nog steeds aan nieuwbouw, renovatie of uitbreiding toe. Elk jaar opnieuw, want de wachtlijsten op noodzakelijke subsidies bij het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs spreken boekdelen.

Het uniek tweejaarlijks b2b-event Edubuild Summit op 28 november 2024 beleeft straks inmiddels haar 8ste editie en stimuleert opnieuw de nieuwbouw, renovatie, inrichting en onderhoud van het onderwijspatrimonium. Dit biedt bedrijven een uitgelezen kans om op één dag tijd vele decision makers te ontmoeten in het domein van schoolinfrastructuur.

Wie reikt oplossingen aan om verantwoord te investeren? Liefst 65 aanbieders gaan die dag van 9 tot 17 uur in hal 3 van Flanders Expo Gent een persoonlijk gesprek aan met vele stakeholders: architecten, studiebureaus, aannemersbedrijven, directies, stafmedewerkers, adjuncten, bouwcoördinatoren, preventieadviseurs, projectontwikkelaars, steden en gemeenten, …

Edubuild Summit is uitsluitend toegankelijk voor personen die beslissingen nemen op het vlak van nieuwbouw, renovatie en/of uitbreiding van schoolgebouwen: kinderdagverblijven, kleuter- en lagere scholen, middelbare scholen, universiteiten, hogescholen, faculteiten, studentenhuisvesting, etc.

Bekijk het beursplan >